Mixpaar A-senioren

Trainingsplan

Vol trots kunnen we zeggen dat we naast het trainen op A-senior niveau ook nog een 'volwassen' leven leiden. Het trainen combineren we dus met een 32-urige werk- of studieweek en ons sociale leven.

Lees Meer  

Wie zijn wij?

Hoe het allemaal begon

In 2017 zijn wij, Rik en Aimée, beide gestopt met topsport Acrogym. Omdat we nog niet helemaal wilden stoppen met de sport zijn we lid geworden van een showgroep waar we één keer per week trainden. Vanaf de eerste training werden we samen gezet en dat was een match!

Lees Meer  

Onze missie

Voor de nieuwe (top)sport generatie

Dankzij onze uit de hand gelopen 'we draaien voor de leuk even een wedstrijd samen' zijn we er achter gekomen hoe leuk wedstrijden kunnen zijn. We hebben het plezier in de sport helemaal teruggevonden en dat gunnen we iedereen op elk niveau. Het gaat er namelijk niet om van welke club je komt, hoeveel uren je traint of hoe tactisch je team is ingedeeld, het gaat om de passie die je met elkaar deelt voor de sport.

Lees Meer  

Toekomst

Doelen & dromen

Na een seizoen vol prachtige ervaringen zijn we vastberaden om alles er uit te halen wat er in zit, zonder daarbij onze eigen randvoorwaarden uit het oog te verliezen.

Lees Meer